Мања слова Већа слова РСС

Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter

>

Конкурс за ученике црногорских основних и средњих школа "Ја сам Европа!“

Конкурс за ученике црногорских основних и средњих школа "Ја сам Европа!“
Датум објаве: 04.05.2020 12:24 | Аутор: КЕИ

Испис Штампај страницу


#ОстаниДома, #УчиДома и освоји вриједне награде!

Генерални секретаријат Владе, у сарадњи са Министарством просвјете, расписује конкурс за ученике црногорских основних и средњих школа поводом обиљежавања Мјесеца Европе. Заинтересованим основцима и средњошколцима се на овај начин пружа могућност да, у краткој видео форми покажу зашто су они већ дио Европе.

Уколико си основац или средњошколац и користиш све што ти пружају друштвене мреже, волиш да дијелиш креативне садржаје са својим вршњацима а свакако #учиШдома и одговоран си према себи и другима - подијели их и са нама, покажи зашто си већ дио Европе и освоји вриједну награду!

У краткој видео форми - до 1ˈ10ˈˈ (минут и десет секунди) покажи које вриједности већ дијелиш са својим вршњацима из ЕУ и зашто си ти већ дио Европе!

Конкурс је отворен од 4. до 18. маја 2020. О наградама ће одлучивати стручни жири, а побједници ће бити проглашени и награде уручене у оквиру програма обиљежавања Мјесеца Европе и прикладно награђени. Аутори шест најбољих радова (по 3 у категоријама основци и средњошколци) биће награђени лаптопом, таблетом и паметним сатом.

Радове је потребно доставити до 18. маја, са назнаком: За конкурс Генералног секретаријата Владе поводом обиљежавања Мјесеца Европе искључиво на е-маил еу4меконкурси@гмаил.цом. Уз рад је неопходно доставити и основне податке о аутору (име, презиме, разред, школа, мјесто).

За све додатне информације које се односе на овај конкурс контакти су: светлана.песиц@гсв.гов.ме и бојана.муцалица@гсв.гов.ме. Најбољи радови, као и имена аутора/ауторки ће бити објављени на www.еу.ме .

Конкурс се реализује у складу са Стратегијом информисања јавности о приступању Црне Горе Европској унији 2019-2022, у оквиру пројекта ЕУ4МЕ, који финансира Европска унија.

СЕКТОР ЗА ИНФОРМИСАЊЕ ЈАВНОСТИ О ЕВРОПСКОЈ УНИЈИ И ПРОЦЕСУ ПРИСТУПАЊА ЕВРОПСКОЈ УНИЈИ
ГЕНЕРАЛНИ СЕКРЕТАРИЈАТ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ