Manja slova Veća slova RSS

>

Obavještenje o produženju roka za dostavljanje prijava programa/projekata nevladinih organizacija za 3 konkursa Ministarstva prosvjete

Obavještenje o produženju roka za dostavljanje prijava programa/projekata nevladinih organizacija za 3 konkursa Ministarstva prosvjete
Datum objave: 26.03.2020 14:17 | Autor: PR služba Ministaratva prosvjete

Ispis Štampaj stranicu


Shodno preporukama Ministarstva javne uprave, koje se odnose na inicijative nevladinih organizacija u pogledu realizacije javnih konkursa objavljenih u skladu sa Zakonom o nevladinim organizacijama (Službeni list Crne Gore, broj 39/11 i 37/17), komisije Ministarstva prosvjete za raspodjelu sredstava za finansiranje projekata/programa nevladinih organizacija u oblasti institicionalnog i vaninstitucionalnog obrazovanja, donijele su odluke da se:

rok za dostavljanje prijava projekata/programa po već objavljenim konkursima produži za još 30 dana i to:
1. Konkurs iz podoblasti podrška darovitim učenicima pod nazivom „Da talenat nađe put“ produžava se zaključno sa 30. aprilom 2020. godine.
2. Konkurs iz podoblasti podrška cjeloživotnom učenje pod nazivom „Znanje kroz cjeloživotno obrazovanje“ produžava se zaključno sa 2. majem 2020. godine.
3. Konkurs iz podoblasti podrška inkluzivnom obrazovanju pod nazivom „Inkluzija na djelu“ produžava se zaključno sa 3. majem 2020. godine.

Usljed situacije izazavne COVID 19 virusom, prijave projekata/programa dostavljaju se elektronskim putem u zip/rar formatu na e mailove navedene u konkursima.

Cilj navedenog je doprinos potrebi zaštite zdravlja građana i iskazivanja visokog stepena odgovornosti usljed okolnosti izazvanih virusom COVID 19.