Мања слова Већа слова РСС

Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter

>

Европски центар за модерне језике - Позив за подношење приједлога пројеката

Европски центар за модерне језике - Позив за подношење приједлога пројеката
Датум објаве: 04.02.2019 08:55 | Аутор: ПР служба Министаратва просвјете

Испис Штампај страницу


Европски центар за модерне језике из Граца објавио је Позив за подношење приједлога пројеката за програм 2020-2023 Подстицање иновативности у језичком образовању: промијенити контекст, развити компетенције.

ЕЦМЈ ће покренути свој нови средњорочни програм и позива екперте из области језичког образовања да се пријаве са својим пројектним идејама (као координатори) или индивидуално, за експертско учешће у пројектним тимовима.

Пројектне идеје, односно експертиза и искуство чланова тима, морају бити у односу на приоритетне области препознате у земљама чланицама ЕЦМЈ.

Просјечан износ средстава планираних по пројекту је око 100 000€. Реални трошкови појединачног пројекта зависе од броја и врсте активности и његовог трајања.

Пројекти ЕЦМЈ се реализују на два језика, од којих један мора бити енглески или француски као званични језик Савјета Европе, и могу трајати између двије и четири године.

Детаљне информације доступне су на сајту Центра www.ецмл.ат/цалл и пратећој брошури хттпс://www.ецмл.ат/Порталс/1/6МТП/доцументс/цалл-6-ЕН.пдф  

Рок за пријаву је 22. април 2019.