Manja slova Veća slova RSS

>

RANG LISTA UČENIKA KOJI SU OSTVARILI PRAVO NA STIPENDIJU TALENTOVANIM UČENICIMA ZA ŠKOLSKU 2018/2019. GODINU I SPISAK UČENIKA KOJI NIJESU OSTVARILI PRAVO NA ISTU

Datum objave: 03.12.2018 14:45 | Autor: PR služba Ministaratva prosvjete

Ispis Štampaj stranicu


Ministarstvo prosvjete na osnovu Konkursa raspisanog 30. jula ove godine dodjeljuje 185 stipendija talentovanim učenicima osnovnih i srednjih škola za školsku 2018/19. godinu.

U okviru Konkursa za dodjelu stipendija talentovanim učenicima osnovnih i srednjih škola za školsku 2018/2019. godinu dodijeljeno je 139 stipendija učenicima osnovnih i srednjih škola i 2 stipendija učenicima koji se obrazuju za obrazovni profil za deficitarnu kvalifikaciju. Stipendija je nepovratna i iznosi 57,00 eura na mjesečnom nivou. Stipendije se isplaćuju za deset mjeseci.

Pravo na stipendiju po osnovu Konkursa ostvarili su talentovani učenici druge i narednih godina školovanja koji su blagovremeno i uspješno ispunili obaveze propisane statutom škole.

Nezadovoljni kandidati imaju pravo prigovora Ministarstvu, u roku od osam dana od dana objavljivanja rang liste na internet stranici Ministarstva. Prigovor mora biti obrazložen, odnosno uz njega mora biti dostavljena odgovarajuća dokumentacija. Rang lista je objavljena danas.

deficitarni.xls

osnovci.xls

srednjoskolci.xls