Manja slova Veća slova RSS

>

Poziv na takmičenje iz filozofije

Poziv na takmičenje iz filozofije
Datum objave: 07.12.2017 11:14 | Autor: PR služba Ministarstva prosvjete

Ispis Štampaj stranicu


Udruženje profesora filozofije organizuje Državne kvalifikacije za Međunarodnu filozofsku olimpijadu, uz saglasnost Ministarstva prosvjete, u skladu sa Memorandumom o saradnji, potpisanim 24.maja 2016. godine.

Takmičenje je zakazano za 3. februar 2018. godine, sa početkom u 10 sati, u prostorijama Gimnazije „Slobodan Škerović“ u Podgorici. Prijavje je potrebno poslati do 30. decembra 2017. godine na email adresu: udruzenjeprof.filozofije@gmail.com

Ove godine, zbog toga što Crna Gora, kao domaćin XXVI Međunarodne filozofske olimpijade, ima pravo da prijavi čak deset učesnika, biće izostavljen usmeni dio Državnih kvalifikacija.

Takmičenje će se sastojati iz pisanja eseja na engleskom jeziku (postoji i mogućnost pisanja na njemačkom, francuskom i španskom jeziku, što je potrebno naglasiti u prijavi).

Pisanje eseja počinje u 10 časova i traje dva sata.

Opširinije informacije i svu potrebnu literaturu predmetni nastavnici i zainteresovani učenici mogu dobiti od koordinatorke takmičenja Jasminke Milošević na tel: 069 792 563 i 067 382 865 ili na sajtu Udruženja profesora filozofije:

http://montengrinassociationofphilosophyteachers.webs.com/informacije-info