Мања слова Већа слова РСС

Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter

>

Саопштење: Министар Бошковић и малишани из подгоричких вртића присуствовали свечаности Компаније „13. јул Плантаже“

Саопштење: Министар Бошковић и малишани из подгоричких вртића присуствовали свечаности Компаније „13. јул Плантаже“
Датум објаве: 22.06.2016 13:47 | Аутор: ПР служба Министарства просвјете

Испис Штампај страницу


Министар просвјете мр Предраг Бошковић говорио је данас, 22. јуна на свечаности поводом Дана Компаније „13. јул Плантаже“ у винском подруму „Шипчаник“.

Поред министра Бошковића гостима се обратила и Верица Мараш, извршна директорица Компаније, а свечаности је присуствовало и око двјеста малишана подгоричких вртића. Министар Бошковић је Компанији „13. јул Плантаже“ честитао јубилеј 53 године од оснивања и додао да је ова Компанија један од најбољих брендова Црне Горе. Он је рекао да је Министарство за јубилеј Плантажама поклонило посјету подгоричких предшколаца како би уљепшали овај јубилеј.

„Дјеца су нешто највриједније што Црна Гора има и Министарство интензивно ради на томе да се побољшају услови предшколског образовања“, закључио је Бошковић.

Верица Мараш, извршна директорица Компаније пожељела је добродошлицу гостима, како је рекла, у највећи виноград Европе. Она је изразила задовољство што Компанија јубилеј дијели са малишанима, подсјетивши да су „Плантаже“ одувијек помагале дјецу. Она је казала да данас жели да дјеца виде на који начин ради Компанија која живи од земље и да се нада да ће многи од малишана постати добри виноградари и винари.

Након уводних говора малишани су имали прилику да уживају у дјечијој анимацији и наградном програму који их је подстакао да размишљају о здравој исхрани и важности уноса воћа. Дјеца аутори три најбоља рада по групама награђена су ваучерима у вриједности 300 еура.

ВИДЕО:

ФОТО:

ПР служба Министарства просвјете