Мања слова Већа слова РСС

Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter

>

Стипендије за љетње курсеве њемачког језика у Баварској за 2020. годину

Стипендије за љетње курсеве њемачког језика у Баварској за 2020. годину
Датум објаве: 27.01.2020 12:17 | Аутор: ПР служба Министаратва просвјете

Испис Штампај страницу


Амбасада СР Њемачке у Подгорици обавјештава заинтересоване кандидате о могућности конкурисања за стипендије за љетње курсеве њемачког језика у Баварској, за 2020. годину.

За ове стипендије се могу пријавити студенти (који су завршили прву годину студија), као и млади истраживачи свих академских области и који посједују знање њемачког језика на најмање Б1 нивоу.

Стипендије покривају трошкове похађања курс и боравка, док путне трошкове покрива сам кандидат.

Заинтересовани кандидати треба да, најкасније до 23. марта 2020. године, поднесу онлине апликациони формулар који се може преузети с интернет странице www.баyхост.де (са рубрике: „Фундинг & Сцхоларсхипс”. Одштампан и попуњен формулар треба послати поштом на сљедећу адресу:

БАYХОСТ, Стицхwорт, Соммерспрацхкурсбwербунг“
УНИВЕРСИТАТССТР. 31
93053 РЕГЕНБУРГ
ДЕУТСЦХЛАНД

Апликације које буду стигле након овог рока не могу бити узете у разматрање и биће искључене из процеса селекције. У разматрање се неће узимати ни некомплетне апликације. Неће се разматрати ни апликације послате електронски или факсом, а поднијета документација се не враћа.

Кандидатима се савјетује да не стављају документацију у пластичне фолије. Довољно је послати копије оригинала, а наведену документацију не треба овјеравати ни преводити код судског тумача (довољан је превод без печата судског тумача).

За сва додатна питања и појашњења, заинтересовани кандидати се могу обратити контакт особи, госпођи Катрин Дöппе, на: доеппе@баyхост.де