Мања слова Већа слова РСС

Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter

>

Институт за међународно поморско право нуди специјализовани постдипломски програм за стицање звања магистра хуманистичких наука у области међународног поморског законодавства

Институт за међународно поморско право нуди специјализовани постдипломски програм за стицање звања магистра хуманистичких наука у области међународног поморског законодавства
Датум објаве: 07.02.2019 09:26 | Аутор: ПР служба Министаратва просвјете

Испис Штампај страницу


Институт за међународно поморско право (Тхе Интернатионал Маритиме Лаw Институте - ИМЛИ) нуди специјализовани постдипломски програм за стицање звања магистра хуманистичких наука у области међународног поморског законодавства. Циљ овог програма је да обучи професионалце који ће постати специјалисти за област међународног поморског права, посебно у изради нацрта националног законодавства. Програм је осмишљен за квалификоване професионалце који већ раде у сектору поморства. Програм је отворен и за остале квалификоване кандидате који намјеравају да наставе каријеру у области поморства, у приватном или јавном сектору. Педесет посто расположивих мјеста биће резервисано за квалитетне женске кандидатуре.

Програм траје једну академску годину, од октобра 2019. године до јуна 2020. године, а реализује се на енглеском језику што захтијева висок ниво знања овог језика (ТОЕФЛ, ИЕЛТС, Цамбридге Цертифицате оф Цомпетенце).

Износ школарине за учешће у овом Програму износи 24.500 еура за једну академску годину, али се кандидати могу обратити ИМЛИ-у за финансијску помоћ.

Овдје се може погледати детаљна структура овог Програма, за обје категорије кандидата, самофинансирајуће и оне који су предложени за суфинансирање – стипендисте:


М.Хум. Апплицатион Пацкаге 2019-2020 (Селф-финанцед цандидатес).доц

ЛЛ.М. Апплицатион Пацкаге 2019-2020 (Номинатед цандидатес).доцx

Рок аплицирања је до краја марта 2019. године, а предност ће имати кандидати који се пријава раније.