Мања слова Већа слова РСС

Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter

>

Корејски Национални институт за међународно образовање (НИИЕД) додјељује једну стипендију за кандидате из Црне Горе

Корејски Национални институт за међународно образовање (НИИЕД) додјељује једну стипендију за кандидате из Црне Горе
Датум објаве: 23.02.2018 12:06 | Аутор: ПР служба Министарства просвјете

Испис Штампај страницу


Влада Републике Кореје (Јужна Кореја) позива заинтересоване кандидате/кандидаткиње да конкуришу за стипендију коју корејски Национални институт за међународно образовање (НИИЕД) предвиђа да додијели Црној Гори, за академску 2018/2019. и 2019/2020. годину.

Програм се реализује под покровитељством Министарства образовања Републике Кореје, а намијењен је кандидатима који желе да упишу мастер студије, докторске студије или постдокторски истраживачки програм.

Попуњен апликациони формулар и неопходну документацију (1 комплет оригинала докумената + 3 фотокопије) треба доставити, најкасније до 15. марта 2018. године, на адресу:

Амбасада Републике Кореје
Ул. Милоша Савчића бр. 4, 11040 Београд


Све детаљне информације у вези са начином пријављања, заинтересовани кандидати могу погледати овдје (Апплицатион Гуиделинес).

Додатне информације о самом програму се могу наћи на интернет адреси: хттп://www.студyинкореа.го.кр

За сва додатна питања и појашњења заинтересовани кандидати могу се обратити контакт особи у Амбасади, госпођи Јелени Милосављевић, на е-маил адресу: кореаемб.рс@мофа.го.кр ; тел. број: +381 11 3674 225; факс: +381 11 3674 229.

Само они кандидати који испуњавају све услове и који су предали сва документа са пријавом до назначеног рока биће позвани на интервју који ће се одржати у Амбасади Републике Кореје у Београду, о чијем термину ће пријављени кандидати бити благовремено обавијештени.

Амбасада Републике Кореје препоручиће двије од пристиглих кандидатура из Црне Горе Националном институту за међународно образовање (НИИЕД) који ће извршити коначан избор кандидата. Након извршене селекције очекује се да успјешни кандидат допутује у Кореју у августу 2018. године.

Информације о стипендији.пдф