Мања слова Већа слова РССМој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter

Стипендије Министарства просвјете

01.07.2013.

Државна Фондација за стипендирање Републике Грчке

Обавјештавамо све заинтересоване кандидате да је Државна Фондација за стипендирање Републике Грчке (у даљем тексту: ИКY фондација) промијенила крајњи рок пријављивања за стипендије, за академску 2013/2014. годину.

01.07.2013.

Могућност уписа додипломских студија на Факултету за економске науке, Универзитета у Варшави, у области финансија и медјународних инвестиција

Обавјештавамо све заинтересоване кандидате о могућности уписа додипломских студија на Факултету за економске науке, Универзитета у Варшави, у области финансија и медјународних инвестиција.

17.06.2013.

Московски државни институт за међународне односе објавио конкурс за једну стипендију

Московски државни институт за међународне односе (у даљем тексту: МГИМО) Министарства иностраних послова Руске Федерације нуди могућност за упис једног кандидата из Црне Горе на овај престижни Институт, у академској 2013/2014. години.

17.06.2013.

Московски државни институт за међународне односе објавио конкурс за једну стипендију

Московски државни институт за међународне односе (у даљем тексту: МГИМО) Министарства иностраних послова Руске Федерације нуди могућност за упис једног кандидата из Црне Горе на овај престижни Институт, у академској 2013/2014. години.

07.06.2013.

Државна Фондација за стипендирање Републике Грчке

Државна Фондација за стипендирање Републике Грчке (у даљем тексту: ИКY) обавјештава заинтересоване кандидате да је објављен Конкурс о стипендијама ове Фондације за кандидате из земаљацијелог свијета, за академску 2013/2014. годину.

31.05.2013.

Мастер програм Московског државног института међународних односа

Московски државни институте међународних односа (МГИМО), Русија, обавјештава заинтересоване кандидате о могућностима уписа на мастер програме у сљедећим областима: међународни менаџмент, политике и економије у Евроазији, међународни односи, одрживи развој и стратешко управљање енергијом, међународни бизнис у области сектора за нафту и гас, међународне економије, руска култура и умјетност, а нуди их међународни конзорцијум 5 универзитета: ИЦН Бусинесс Сцхоол из Нансија (Француска), МГИМО Универзитет из Москве (Русија), Универидад Ла Салле оф Меxицо Цитy (Мексико), Еаст Цхина Университy оф Сциенце анд Тецхнологy из Шангаја (Кина) и Упсала Университy из Упсале (Шведска).

23.05.2013.

Министарство вањских послова Италије објављује конкурс за 2 стипендије

Обавјештавамо заинтересоване кандидате да је Министарство вањских послова Владе Италије објавило Конкурс за 2 стипендије, свака у трајању од 6 мјесеци, које це омогуцити двојици кандидата из Црне Горе да се школују на Европском Колеџу у Парми.

10.05.2013.

Конкурс за додјелу 5 стипендија за магистарске студије (Мастер ИИ) у Републици Француској за школску 2013-2014. годину

Генерални секретаријат за имиграцију и интеграције при Министарству за унутрашње и прекоморске послове и територијалне заједнице и Министарство иностраних и европских послова Републике Француске, у сарадњи са Француском амбасадом у Црној Гори и Министарством просвјете Црне Горе, нуди годишње стипендије за мастер ИИ студије франкофоним студентима из Црне Горе који желе да наставе своје образовање у Републици Француској.

10.05.2013.

Обавјештење: Продужен рок за пријаву за стипендије Администрације Валонија-Брисел Интернатионал (WБИ) за усавршавање француског језика

Обавјештавамо све заинтересоване кандидате да је рок за пријаву за двије стипендије намоијењене црногорским држављанима за усавршавање француског језика, које додјељује Администрација Валонија-Брисел Интернатинал (WБИ) током љета 2013. године, на универзитетима у Бриселу и Лувену, продужен до понеђељка, 13. маја 2013. године.

30.04.2013.

Стипендије за Универзитет у Бриселу и Католички универзитет у Лувену

Обавјештавамо заинтересоване кандидате да Администрација Валонија-Брисел Интернатинал (WБИ) додјељује двије стипендије црногорским држављанима за усавршавање француског језика, током љета 2013. године, на универзитетима у Бриселу и Лувену.