Мања слова Већа слова РСС

Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter

>

Саопштење: Студенти чија документација за додјелу стипендија најбољим студентима је неисправна или непотпуна исту могу допунити до 18. новембра

Саопштење: Студенти чија документација за додјелу стипендија најбољим студентима је неисправна или непотпуна исту могу допунити до 18. новембра
Датум објаве: 11.11.2016 15:52 | Аутор: ПР служба Министаратва просвјете

Испис Штампај страницу


На Конкурс за додјелу 300 стипендија најбољим студентима за студијску 2016/17. годину, који је био отворен до 21. октобра, пријавило се 559 кандидата.

У складу са Правилником о критеријумима, начину, условима и висини накнаде за остваривање права на смјештај и исхрану у дому, студентски кредит, стипендију и партиципацију превоза и Конкурсом за додјелу стипендија најбољим студентима за студијску 2016/17. годину и Законом о општем управном поступку кандидати са неисправном или непотпуном документацијом могу исту допунити до и закључно са 18. новембром 2016. године.

Списак студената који су поднијели захтјев за додјелу стипендија најбољим студентима за студијску 2016/2017. години објављан је на сајту Министарства просвјете. У оквиру списка, у колони “Напомена” кандидати чија документација је неисправна или непотпуна могу наћи информације о подацима које треба да доставе лично или путем поште на адресу Министарства просвјете.

Након тога на интернет адреси Министарства просвјете биће објављен приједлог ранг листе у складу са условима Конкурса.


Списак студената који су се пријавили на Конкурс можете преузети ОВДЈЕ

 

 

 

 

ПР служба Министарства просвјете