Мања слова Већа слова РСС

Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter

>

Међународни Институт за поморско право (Интернатионал Маритиме Лаw Институте - ИМЛИ), Малта

Датум објаве: 02.03.2015 14:50 | Аутор: Лидија Ерцеговиц

Испис Штампај страницу


Обавјештавамо заинтересоване кандидате да је  Међународни Институт за поморско право (Интернатионал Маритиме Лаw Институте - ИМЛИ), са сједиштем на Малти, упутио позив за упис на мастер програм, не енглеском језику. Овај програм представља заједничку иницијативу Владе Малте и наведеног Института и његово трајање је једна академска година, почев од 12. октобра 2015. године. 

 

Програм је отворен за дипломиране правнике који већ раде у области поморства, правној служби, или правној канцеларији које се баве темама из области поморства. Програм је погодан и за особе које намјеравају да наставе своју каријеру у области поморског права.

 

ИМЛИ је основан под покровитељством Међународне поморске организације и има за циљ обуку правника у области међународног  права, укључујући  право заштите животне средине мора, право мора, бродско право и међународно поморско безбједносно право.

 

Цијена учешћа у овом програму износи 31.000. Изабраним кандидатима биће обезбијеђено пуно финансирање, осим  трошкова повратне карте које плаћају сами кандидати.

 

Рок  пријављивања је 27. март 2015. године, а првенство ће имати кандидати који се раније пријаве.

 

Број кандидата који ће бити примљени је ограничен, због интензивног карактера програма. Поштујући стратегију Међународне поморске организације (ИМО) за интегрисање жена у поморске активности, чак педесет посто (50%) мјеста биће резервисано за заслужне кандидатуре жена.

 

Све додатне информације, пријавни формулари и други обрасци могу се наћи на интернет порталу: хттп://www.имли.орг/программес-анд-цоурсес/хоw-апплy,  док су  информације о ИМЛИ-у доступне су на порталу: хттп://www.имли.орг

 

 

За додатне информације кандидати се могу обратити  на е-маил адресу:

адмиссионс@имли.орг