Мања слова Већа слова РСС

Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter

>

Влада Републике Кореје додјељује двије стипендије Црној Гори, за академску 2014/2015. годину

Датум објаве: 12.02.2014 13:06 | Аутор: Ивона Међедовић

Испис Штампај страницу


Обавјештавамо заинтересоване кандидате да Влада Републике Кореје додјељује двије стипендије Црној Гори, за академску 2014/2015. годину.

Влада Републике Кореје позива заинтересоване кандидате да конкуришу за једну од двије стипендије које корејски Национални институт за међународно образовање (НИИЕД) предвиђа да додијели Црној Гори, за академску 2014/2015. годину. Програм се реализује под покровитељством Министарства образовања Републике Кореје, а намијењен је кандидатима који желе да упишу мастер и докторске студије у Кореји. 

Рок за подношење пријава је четвртак, 20. март 2014. године, на адресу:

Амбасада Републике Кореје

Ул. Милоша Савчића бр. 4, 11040 Београд

Све детаљне информације у вези са пријавом, као и најчешћим питањима и одговорима, заинтересовани могу наћи на интернет адреси Глобалног корејског програма стипендирања (КСГП): хттп://www.студyинкореа.го.кр/ и на сајту Амбасаде Републике Кореје у Београду: хттп://срб.мофа.го.кр/wорлдлангуаге/еуропе/сер/маин/индеx.јсп.

За сва додатна питања заинтересовани кандидати могу писати и на е-маил адресу Амбасаде Републике Кореје у Београду:  кореанембсб@хотмаил.цом

Само они кандидати који испуњавају све услове и који су предали сва документа са пријавом до назначеног рока ће бити позвани на разговор у Амбасаду Републике Кореје у Београду, 26. или 27. марта, о чему ће бити обавијештени 24. или 25. марта.