Мања слова Већа слова РСС

Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter

>

Мастер програм Московског државног института међународних односа

Датум објаве: 31.05.2013 15:27 | Аутор: Ивона Међедовић

Испис Штампај страницу


Московски државни институте међународних односа (МГИМО), Русија, обавјештава заинтересоване кандидате о могућностима уписа на мастер програме у сљедећим областима: међународни менаџмент, политике и економије у Евроазији, међународни односи, одрживи развој и стратешко управљање енергијом, међународни бизнис у области сектора за нафту и гас, међународне економије, руска култура и умјетност,  а нуди их међународни конзорцијум 5 универзитета:  ИЦН Бусинесс Сцхоол из Нансија (Француска), МГИМО Универзитет из Москве (Русија), Универсидад Ла Салле оф Меxицо Цитy (Мексико), Еаст Цхина Университy оф Сциенце анд Тецхнологy из Шангаја (Кина) и Упсала Университy из Упсале (Шведска).

Током прве године овог Програма, кључна настава се одржава у Француској и Италији, а на другој години се од студената очекује да одаберу  гдје ће обавити специјализацију, у Кини, Мексику, Русији или  Шведској (Упсала), односно изабрати партнерску институцију на којој ће пратити предавања током цијелог једног семестра. Активности које се односе на практични рад овог програма посебно су дизајниране у складу са наставним активностима прве и друге године и укључују истраживања кроз тимски рад и кроз рад у међнародним компанијама, на пројектима који се раде на индивидуалној основи. По завршетку  овог програма, студенти добијају 3 дипломе од  различитих универзитета.

Трошкови школарине износе 8 000 еура годишње.

Крајњи рок за пријављивање за овај Програм је 10. јун 2013. године.

Заинтересовани кандидати могу пронаћи више информација о садржају овог програма  и условима пријављивања  на сљедећој интернет адреси: www.ип.мгимо.ру