Мања слова Већа слова РСС

Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter

>

Допуна информације о стипендијама које Влада Народне Републике Кине додијељује кандидатима из Црне Горе, за 2013/2014. академску годину.

Датум објаве: 18.03.2013 11:56 | Аутор: Ивона Међедовић

Испис Штампај страницу


Министарство просвјете Црне Горе је, 29.01.2013. године, објавило на својој wеб страници информацију о 5 стипендија које Влада НР Кине додјељује кандидатима из Црне Горе, за академску 2013/2014. годину.Својом накнадно упућеном Нотом, Савјет за додјелу стипендија НР Кине обавијестио је да су стипендије намијењене кандидатима за основнеи постдипломске студије, као и гостујуће професоре.

Стипендије не покривају путне трошкове.

Детаљи у вези са пријављивањем за ове стипендије, уписом, као и резултатима апликација, могу се наћи на сљедећим wеб страницама: хттп://www.цсц.еду.цн/студyингцхиа или www.цампусцхина.орг

Очекујемо да, ускоро, добијемо и ЦД водич за студирање у НР Кини, са списком кинеских институција високог образовања и да га ставимо на располагање потенцијалним кандидатима.

Заинтересовани кандидати треба да се прво региструју онлине, на хттп://www.лаихуа.цсц.еду.цн , како би добили своје корисничко име и лозинку који им омогућавају приступ информацијама и упутствима за формирање досијеа за ове стипендије.

Крајњи рок за пријављивање и достављање потребне документације Амбасади НР Кине у Подгорици је 05. април 2013. године.

Комплетну тражену документацију треба доставити на сљедећу адресу:

Амбасада НР Кине, Радосава Бурића 4а, Подгорица

Контакт телефон у Амбасади НР Кине: +382 (20) 609 275