Мања слова Већа слова РСС

Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter

Сарадња са НВО

22.02.2012.

Пресс конференција “Европске вриједности за младе”

Пресс конференција “Европске вриједности за младе” 21. фебруара 2012. године у ПР Центру у Подгорици, одржана је прес конференција "Европске вриједности за младе", којом је НВО Јувентас представио резултате истраживања о нивоу знања црногорских средњошколаца о процесу европских интеграција. Спроведено истраживање представља дио истоименог пројекта који је финансијски подржан од стране Делегације Европске уније у Црној Гори, а у сарадњи са Центром за мониторинг Цеми и НВО Бонум из Пљеваља.

14.02.2012.

Пројекат “Заштити природу, не расипај енергију”

Министарство просвјете и спорта је дало сагласност на реализацију Пројекта “Заштити природу, не расипај енергију” који реализују три невладине организације: НВО Натура Колашин, НВО Прави пут - Рожаје и НВО Тритон Плав уз подршку Фондације Царитас Луксембург из Берана.

06.02.2012.

Додјела награда ученицима на ликовном конкурсу Нансен дијалог центра - Фридтјоф Нансен - човјек који је градио мир

Додјела награда ученицима на ликовном конкурсу Нансен дијалог центра - Фридтјоф Нансен - човјек који је градио мир

У понеђељак 6. фебруара 2012. године у 12 сати у Свечаној сали Завода за школство Црне Горе, уз подршку Министарства просвјете и спорта и Завода за школство, Нансен дијалог центар Црна Гора организује додјелу награда учесницима Регионалног ликовног конкурса Фридтјоф Нансен – човјек који је градио мир и промоцију Нансен мировног календара за 2012. годину. Ликовни конкурс Фридтјоф Нансен – човјек који је градио мир организовали су Нансен дијалог центар Црне Горе и Нансен дијалог центар Србије као дио Глобалног партнерства за превенцију оружаних сукоба (ГППАЦ), уз подршку Министарства просвјете и спорта Црне Горе и Министарства просвјете и науке Србије.

28.12.2011.

Списак невладиних организација које су своје програме и пројекте реализовале односно реализују у васпитно-образовним установама у Црној Гори, уз сагласност Министарства просвјете и спорта

Списак невладиних организација које су своје програме и пројекте реализовале односно реализују у васпитно-образовним установама у Црној Гори, уз сагласност Министарства просвјете и спорта

28.12.2011.

НЕВЛАДИНЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ КОЈЕ СУ ДОБИЛЕ САГЛАСНОСТ НА ПРОГРАМЕ И ПРОЈЕКТЕ

НЕВЛАДИНЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ КОЈЕ СУ ДОБИЛЕ САГЛАСНОСТ НА ПРОГРАМЕ И ПРОЈЕКТЕ након доношења Упутства о критеријумима и поступку давања сагласности на програме и пројекте невладиних организација (број: 01-5979/2 од 6. јула 2011. године)

30.09.2011.

Упутство о критеријумима и процедурама за давање сагласности на програме и пројекте невладиних организација

Министарство просвјете и спорта у сарадњи са Организацијом за европску безбједност и сарадњу (ОЕБС) Мисије у Црној Гори иницирало је израду Упутства о критеријумима и поступку давања сагласности на програме и пројекте невладиних организација који се реализују у васпитно-образовним установама. Радна група састављена од представника ОЕБС-а ,Министарства просвјете и спорта, Завода за школство, Центра за стручно образовање, Испитног центра, Завода за уџбенике и наставна средства припремила је садржај Упутства.