Manja slova Veća slova RSS

Predškolsko obrazovanje

13.05.2015.

Saopštenje: JPU „Đina Vrbica“ organizuje Donatorsko veče

PU „Đina Vrbica“, u saradnji sa Savjetom roditelja organizuje Donatorsko veče, u četvrtak, 14. maja 2015.godine, u 19:00 časova u restoranu Alan Ford, u Podgorici. Cilj donatorske akcije je prikupljanje sredstava potrebnih za adaptaciju stolarije i opremanje dvorišta za dvije vaspitne jedinice.

12.05.2015.

SAOPŠTENJE: Održan preduzetničko bazarni dan pod nazivom „Mi smo mali preduzetnici“

SAOPŠTENJE: Održan preduzetničko bazarni dan pod nazivom „Mi smo mali preduzetnici“

U subotu, 9. maja 2015. godine u selu Kujava u Opštini Danilovgrad održana je druga po redu manifestacija preduzetničko-bazarni dan pod sloganom „Mi smo mali preduzetnici“.

07.05.2015.

Saopštenje: Djeca iz vrtića u Danilovgradu posjetila odjeljenje Državnog arhiva Crne Gore

Saopštenje: Djeca iz vrtića u Danilovgradu posjetila odjeljenje Državnog arhiva Crne Gore

Starija vaspitna grupa JPU „Irena Radović“ iz Danilovgrada posjetila je Državni arhiv Crne Gore - Arhivsko odjeljenje u Danilovgradu, u pratnji vaspitača Sonje Popović i Slavice Đurović.

29.04.2015.

SAOPŠTENJE: Posjeta Narodnoj biblioteci „Radosav Ljumović“ u Podgorici

Pod sloganom „Knjiga je djetetu najbolji drug“ djeca vaspitne jedinice „Zora Šaranović“ iz Spuža obilježili su 23. april, Dan knjige. Vaspitačice i roditelji djece realizovale su akciju prikupljanja slikovnica, bajki i drugih knjiga, u cilju obnavljanja dječije biblioteke, što će kod djece probuditi i razviti što veću želju prema pisanoj riječi tj. knjizi.

01.04.2015.

Odluka o izboru kandidata za članove Radne grupe za izradu Strategije ranog i predškolskog vaspitanja i obrazovanja 2015-2020. godine

Na osnovu člana 14 Uredbe o načinu i postupku ostvarivanja saradnje organa državne uprave i nevladinih organizacija („Službeni list CG“, broj 07/12) ministar prosvjete donio je Odluku o izboru kandidata koji su predloženi za članove Radne grupe za izradu Strategije ranog i predškolskog vaspitanja i obrazovanja 2015-2020. godine. Odluka se nalazi u prilogu....