Мања слова Већа слова РСС

Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter

Предшколско образовање

29.05.2015.

НАЈАВА: Кампања „Сви у вртић“ сјутра у Бијелом Пољу и Рожајама

НАЈАВА: Кампања „Сви у вртић“ сјутра у Бијелом Пољу и Рожајама У оквиру кампање „Сви у вртић“, коју су покренули Министарство просвјете и УНИЦЕФ у суботу 30. маја, од 11.00 до 12.00 сати у пјешачкој зони у центру Рожаја и од 14.00 до 15.00 сати у центру Бијелог Поља биће организовани умјетнички и образовни програми за родитеље и дјецу предшколског узраста како би се указало на значај предшколског образовања и повећао упис у предшколске установе.

29.05.2015.

САОПШТЕЊЕ: У даниловградском вртићу одржана завршна приредба поводом испраћаја предшколаца у први разред

САОПШТЕЊЕ: У даниловградском вртићу одржана завршна приредба поводом испраћаја предшколаца у први разред

Данас је на Градском тргу у Даниловграду одржана завршна приредба за дјецу ЈПУ „Ирена Радовић“ поводом испраћаја предшколаца у први разред.

20.05.2015.

Саопштење: У Рожајама представљена студија о улагању у рано образовање дјеце

Саопштење: У Рожајама представљена студија о улагању у рано образовање дјеце

Директорица Директората за предшколско и основно образовање у Министарству просвјете Аријана Николић – Вучинић, шеф представништва УНИЦЕФ-а за Црну Гору, Бенџамин Перкс и амбасадорка САД у Црној Гори Маргарета Ујехара посјетили су данас, 20. маја, Рожаје како би локалним званичнима представили студију о улагању у рано образовање дјеце и разговарали о могућностима подизања стопе уписа у предшколско образовање у општини са најнижим обухватом дјеце у земљи.

20.05.2015.

Дјеца из вртића "Загорка Ивановић" учествују у свечаности поводом прославе Дана независности на Цетињу

Малишани из вртића „Загорка Ивановић“ учествоваће у свечаности поводом прославе Дана независности 21. маја, на Студентском тргу у Пријестоници Цетиње са почетком у 19 сати.

20.05.2015.

Дјеца даниловградског вртића „Ирена Радовић“ посјетила „ Маxи Таxи“ и породицу другара из групе

Дјеца млађе васпитне групе вртића „ Ирена Радовић“ у Даниловграду, у пратњи васпитача Жељке Лакћевић и Славице Ковачевић, посјетила су диспечерски центар „Маxи- таxи“ удружења, дружила се са породицом једног од њихових другара, као и са сликарем Јоветом Љумовићем.

15.05.2015.

Саопштење: Одржано Донаторско вече ЈПУ „Ђина Врбица“

Саопштење: Одржано Донаторско вече ЈПУ „Ђина Врбица“

ЈПУ „Ђина Врбица“, у сарадњи са Савјетом родитеља одржала је Донаторско вече у ресторану Алан Форд, у Подгорици.

14.05.2015.

САОПШТЕЊЕ: Прољећни маскенбал у Даниловграду

САОПШТЕЊЕ: Прољећни маскенбал у Даниловграду

Данас је у Даниловграду на главном градском Тргу одржан Прољећни маскенбал. Дјеца ЈПУ „Ирена Радовић“ су учествовали на овом маскенбалу прерушена у јунаке њиховог дјетињства црвенкапу, пепељугу, супермена, сунђер боба али и оне који их окружују и чије занате радо прихватају као што су кувари, фризери, молери и слично.

13.05.2015.

Кампања „ Сви у вртић“ у петак у Бијелом Пољу, Беранама, Рожајама и Андријевици

У петак, 15. маја, у оквиру кампање „Сви у вртић“, коју су покренули УНИЦЕФ и Министарство просвјете, у пјешачкој зони у центру Рожаја и Берана од 11.00 до 12.00 сати, у центру Андријевице од 13.00 до 14.00 и у центру Бијелог Поља од 14.00 до 15.00 сати биће организовани умјетнички и образовни догађаји за родитеље и дјецу предшколског узраста како би се повећао упис у предшколско образовање.

13.05.2015.

Саопштење: ЈПУ „Ђина Врбица“ организује Донаторско вече

ПУ „Ђина Врбица“, у сарадњи са Савјетом родитеља организује Донаторско вече, у четвртак, 14. маја 2015.године, у 19:00 часова у ресторану Алан Форд, у Подгорици. Циљ донаторске акције је прикупљање средстава потребних за адаптацију столарије и опремање дворишта за двије васпитне јединице.

12.05.2015.

САОПШТЕЊЕ: Одржан предузетничко базарни дан под називом „Ми смо мали предузетници“

САОПШТЕЊЕ: Одржан предузетничко базарни дан под називом „Ми смо мали предузетници“

У суботу, 9. маја 2015. године у селу Кујава у Општини Даниловград одржана је друга по реду манифестација предузетничко-базарни дан под слоганом „Ми смо мали предузетници“.