Мања слова Већа слова РСС

Закон о слободи вјероисповијести

Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter

Предшколско образовање

20.05.2015.

Дјеца из вртића "Загорка Ивановић" учествују у свечаности поводом прославе Дана независности на Цетињу

Малишани из вртића „Загорка Ивановић“ учествоваће у свечаности поводом прославе Дана независности 21. маја, на Студентском тргу у Пријестоници Цетиње са почетком у 19 сати.

20.05.2015.

Дјеца даниловградског вртића „Ирена Радовић“ посјетила „ Маxи Таxи“ и породицу другара из групе

Дјеца млађе васпитне групе вртића „ Ирена Радовић“ у Даниловграду, у пратњи васпитача Жељке Лакћевић и Славице Ковачевић, посјетила су диспечерски центар „Маxи- таxи“ удружења, дружила се са породицом једног од њихових другара, као и са сликарем Јоветом Љумовићем.

15.05.2015.

Саопштење: Одржано Донаторско вече ЈПУ „Ђина Врбица“

Саопштење: Одржано Донаторско вече ЈПУ „Ђина Врбица“

ЈПУ „Ђина Врбица“, у сарадњи са Савјетом родитеља одржала је Донаторско вече у ресторану Алан Форд, у Подгорици.

14.05.2015.

САОПШТЕЊЕ: Прољећни маскенбал у Даниловграду

САОПШТЕЊЕ: Прољећни маскенбал у Даниловграду

Данас је у Даниловграду на главном градском Тргу одржан Прољећни маскенбал. Дјеца ЈПУ „Ирена Радовић“ су учествовали на овом маскенбалу прерушена у јунаке њиховог дјетињства црвенкапу, пепељугу, супермена, сунђер боба али и оне који их окружују и чије занате радо прихватају као што су кувари, фризери, молери и слично.

13.05.2015.

Кампања „ Сви у вртић“ у петак у Бијелом Пољу, Беранама, Рожајама и Андријевици

У петак, 15. маја, у оквиру кампање „Сви у вртић“, коју су покренули УНИЦЕФ и Министарство просвјете, у пјешачкој зони у центру Рожаја и Берана од 11.00 до 12.00 сати, у центру Андријевице од 13.00 до 14.00 и у центру Бијелог Поља од 14.00 до 15.00 сати биће организовани умјетнички и образовни догађаји за родитеље и дјецу предшколског узраста како би се повећао упис у предшколско образовање.

13.05.2015.

Саопштење: ЈПУ „Ђина Врбица“ организује Донаторско вече

ПУ „Ђина Врбица“, у сарадњи са Савјетом родитеља организује Донаторско вече, у четвртак, 14. маја 2015.године, у 19:00 часова у ресторану Алан Форд, у Подгорици. Циљ донаторске акције је прикупљање средстава потребних за адаптацију столарије и опремање дворишта за двије васпитне јединице.

12.05.2015.

САОПШТЕЊЕ: Одржан предузетничко базарни дан под називом „Ми смо мали предузетници“

САОПШТЕЊЕ: Одржан предузетничко базарни дан под називом „Ми смо мали предузетници“

У суботу, 9. маја 2015. године у селу Кујава у Општини Даниловград одржана је друга по реду манифестација предузетничко-базарни дан под слоганом „Ми смо мали предузетници“.

07.05.2015.

Саопштење: Дјеца из вртића у Даниловграду посјетила одјељење Државног архива Црне Горе

Саопштење: Дјеца из вртића у Даниловграду посјетила одјељење Државног архива Црне Горе

Старија васпитна група ЈПУ „Ирена Радовић“ из Даниловграда посјетила је Државни архив Црне Горе - Архивско одјељење у Даниловграду, у пратњи васпитача Соње Поповић и Славице Ђуровић.

29.04.2015.

САОПШТЕЊЕ: Посјета Народној библиотеци „Радосав Љумовић“ у Подгорици

Под слоганом „Књига је дјетету најбољи друг“ дјеца васпитне јединице „Зора Шарановић“ из Спужа обиљежили су 23. април, Дан књиге. Васпитачице и родитељи дјеце реализовале су акцију прикупљања сликовница, бајки и других књига, у циљу обнављања дјечије библиотеке, што ће код дјеце пробудити и развити што већу жељу према писаној ријечи тј. књизи.

01.04.2015.

Одлука о избору кандидата за чланове Радне групе за израду Стратегије раног и предшколског васпитања и образовања 2015-2020. године

На основу члана 14 Уредбе о начину и поступку остваривања сарадње органа државне управе и невладиних организација („Службени лист ЦГ“, број 07/12) министар просвјете донио је Одлуку о избору кандидата који су предложени за чланове Радне групе за израду Стратегије раног и предшколског васпитања и образовања 2015-2020. године. Одлука се налази у прилогу....