Manja slova Veća slova RSS

Zakon o slobodi vjeroispovijesti

>

CEDIS donirao računare javnim predškolskim ustanovama

CEDIS donirao računare javnim predškolskim ustanovama
Datum objave: 27.09.2017 14:56 | Autor: PR služba Ministarstva prosvjete

Ispis Štampaj stranicu


Crnogorski elektrodistributivni sistem – CEDIS donirao je danas 10 računara javnim predšklolskim ustanovama u Podgorici, Nikšiću, Cetinju, Baru, Budvi, Herceg Novom, Kotoru, Tivtu i Beranama. Tim povodom održana je svečanost u JPU “Ljubica Popović” gdje su djeca starije grupe izvela prigodan program.

U ime direktora javnih predškolskih ustanova kojima su donirani računari, direktorica JPU “Ljubica Popović” Slavica Luburić zahvalila je CEDIS-u na donaciji, ističući da će im računari svakako pomoći u daljem radu i realizaciji planiranih aktivnosti.

PR služba Ministarstva prosvjete

Direktorica Direktorata za predškolsko i osnovno obrazovanje i vaspitanje i obrazovanje i vaspitanje lica sa posebnim obrazovnim potrebama, Arijana Nikolić Vučinić je istakla da će donacijom CEDIS-a tehnička opremljenost vrtića biti mnogo bolja i da će im novi računari biti od pomoći da u narednom periodu na adekvatan način odgovore prilikom uvođenja i realizaciji servisa. Ona je dodala da bi društvena odgovornost koju pokazuje CEDIS trebalo da bude primjer drugim kompanijama u Crnoj Gori u prepoznavanju potreba društva.

PR služba Ministarstva prosvjete

Šefica Slžbe za korporativne komunikacije CEDIS-a, Marija Jovović je istakla da je CEDIS danas pokazao da je kompanija koja se ne bavi samo distribucijom električne energije za preko 370.000 korisnika, već svoje aktivnosti usmjerava i na pružanje podrške razvoju različitih oblasti, među kojima je i obrazovanje, kao važan segment razvoja crnogorskog drustva.

“Donacijom 10 računara javnim predškolskim ustanovama u Crnoj Gori, CEDIS pruža podrušku u smislu tehničke opremljenosti, što će stvakako uticati na kvaliltetniju primjenu servisa koji će omogućiti lakšu komunikaciju roditelja sa predškolskim ustanovama”, naglasila je Jovović i podsjetila da je ovo samo jedna od aktivnosti koju je CEDIS kao odgovorna kopmanija relaizovala u prethodnom periodu, kao i da će u narednom periodu nastaviti da pruža podršku subjektima koji se bave obrazovanjem, zdravstvom, naukom, kulturom, sportom i zastitom životne sredine.
PR službe Ministarstva prosvjete