Manja slova Veća slova RSS

>

E - book konkurs „Ja imam san“

E - book konkurs „Ja imam san“
Datum objave: 30.04.2020 11:33 | Autor: PR služba Ministaratva prosvjete

Ispis Štampaj stranicu


Pozivaju se djeca i mladi uzrasta 6 do 19 godina da svojim radovima (na njemačkom ili engleskom jeziku) pruže doprinos za elektronsku knjigu (e - book) Ministarstva spoljnih poslova SR Njemačke, koja će biti izdata u saradnji sa renomiranom izdavačkom kućom „Aufbau Verlag“. Tema konkursa je „Ich habe einen Traum“ , „I have a dream“ ili „Ja imam san“. Mentor e-knjige je autor bestselera Riccardo Simonetti.

Cilj ovog konkursa je da se u ovim turbulentim vremenina ohrabre mlade autorke i autori da podijele svoje snove, nade i želje o budućnosti, kako bi se stvorio dokument koji će svjedočiti o ovom vremenu. Tri najbolja rada svake starosne grupe će biti nagrađeni vaučerom za knjige i nagradom. Tu je i specijalna nagrada dječjeg žirija.
Uslovi konkursa:

- Rad se šalje u obliku MS WORD file (.docx or .doc) sa oznakom po sljedećem obrascu: tvoje ime_starost_zemlja_naslov.docx.
- Rad se šalje na adresu: ebook.aa@gmail.com. U tom mejlu treba da navedete svoje ime, starost, adresu i ime svojih roditelja/zakonskih staratelja.
- Djeca/mladi i njihovi roditelji/zakonski staratelji treba da popune i potpišu formular o prenosu autorskih prava (objava i korišćenje rada).
- Skenirani formular o prenosu autorskih prava treba poslati na mejl: ebook.aa@gmail.com u formi .pdf-fajla (do 01. jula 2020).
- Rad treba da sadrži najviše 3.000 karaktera (sa razmacima).
- Rok za slanje radova je 01.07.2020.

Originalni potpisani formular o prenosu autorskih prava treba poslati poštom na adresu:

Martenstein + Schroth - ebook -
Dieffenbachstr. 14 10967
Berlin GERMANY

Formular treba da bude poslat na vrijeme, tako da datum prijema u Berlinu bude do 15. jula 2020. godine.

DE_Informationen zur Ausschreibung.pdf

DE_Rechtseinra¨umung_Teilnahmebedingungen.pdf

EN_Checklist_grant of rights.pdf

EN_Information.pdf