Мања слова Већа слова РСС

Закон о слободи вјероисповијести

Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter

>

Саопштење: Рачунари за ЈУ ОШ „Махмут Лекић“ у Тузима

Саопштење: Рачунари за ЈУ ОШ „Махмут Лекић“ у Тузима
Датум објаве: 28.04.2017 14:39 | Аутор: ПР служба Министарства просвјете

Испис Штампај страницу


Представнице Међународног клуба жена Црне Горе уручиле су данас на свечаности у ЈУ ОШ „Махмут Лекић“ осам рачунара за потребе кабинета информатике у вриједности 2.000 еура.

На свечаности су говорили секретар Министарства просвјете Омер Мехмедовић, предсједница Међународног клуба жена Црне Горе Ајлин Галип и директор ЈУ ОШ „Махмут Лекић“ Никола Дукај.

Секретар Мехмедовић је истакао значај друштвено одговорних активности организација и компанија које су препознале важност улагања у образовни систем и настоје да у сарадњи са Владом Црне Горе и Министарством просвјете учине образовање квалитетнијим, а школске објекте љепшим мјестом за рад и учење.

ПР служба Министарства просвјете

Он је захвалио Међународном клубу жена Црне Горе на вриједној донацији која ће допринијети унапређењу информатичких знања ученика ове школе.

Директор ЈУ ОШ „Махмут Лекић“ Никола Дукај захвалио је донаторима и Министарству просвјете истакавши да је осам нових рачунара од великог значаја за Школу и најавио да ће до почетка нове школске године кабинет бити употпуњен рачунарском опремом.

ПР служба Министарства просвјете

Предсједница Међународног клуба жена Црне Горе Ајлин Галип упознала је присутне са дјеловањем Клуба и досадашњим донацијама. Она је нагласила да је у овој години донирана опрема и наставна средства за четири школе у Подгорици, а у плану је обнова фудбалског терена за дјецу у Пљевљима. Галип је изразила наду да ће ученици искористити рачунаре како би унаприједили своја знања и припремили се за даље школовање.

Свечаности су присуствовале и представнице Клуба Зорица Мишковић, Ениса Мурсел-Ђокај, Хеатхер Wоррлеy Торранце, Анела Папаревић-Фелегyхази и Емира Ларсон.

ПР сужба Министарства просвјете