Мања слова Већа слова РСС

Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter

>

Саопштење: Министар Бошковић присуствовао свечаности поводом почетка школске године у ЈУ ОШ “Павле Ровински”

Саопштење: Министар Бошковић присуствовао свечаности поводом почетка школске године у ЈУ ОШ “Павле Ровински”
Датум објаве: 01.09.2016 15:57 | Аутор: ПР служба Министаратва просвјете

Испис Штампај страницу


Министар просвјете мр Предраг Бошковић присуствовао је данас, 1. септембра 2016. године свечаности поводом почетка школске године у ЈУ ОШ “Павле Ровински” у Подгорици. Поред министра Бошковића ђацима који ове године полазе у први разред обратила се и Маријана Папић, директорица ЈУ ОШ “Павле Ровински”.

Министар Бошковић је рекао да је задовољство подијелити са ђацима радост почетка њиховог образовања и уласка у ризницу знања и васпитања. Он је рекао да учитељи и учитељице имају једну од најважнијих улога у животу дјеце, да им пруже знање и науче их како да буду добри људи. Такође, подршка родитеља у овом процесу је немјерљива, истакао је Бошковић. Он је изразио увјерење да ће сви актери образовног-васпитног процеса заједничким напорима пресудно утицати на формирање образованих, карактерних и успјешних младих људи.
Директорица ЈУ ОШ “Павле Ровински“ Маријана Папић изразила је наду да ће данашњи дан унијети радост у животе малишана и да ће са радошћу долазити у школу која је саздана по мјери дјетета и у којој се његују креативност, знање и другарство. Она је позвала родитеље да заједничким снагама од малишана направе добре и вриједне људе. Такође, искористила је прилику да захвали Главном граду који је обезбиједио бесплатне комплете уџбеника за ученике првог разреда.

ВИДЕО:

Министар просвјете Предраг Бошковић - обраћање на свечаности поводом почетка школске године у ЈУ ОШ "Павле Ровински" у Подгорици

Директорица ЈУ ОШ "Павле Ровински" Маријана Папић - обраћање на свечаности поводом почетка школске године

Министар просвјете Предраг Бошковић на свечаности поводом почетка школске године у ЈУ ОШ "Павле Ровински" у Подгорици – кадрови

ФОТО:

ПР служба Министарства просвјете