Мања слова Већа слова РСС

Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter

>

Најава: Помоћница министра просвјете и науке Весна Вучуровић присуствовће посебној сједници СО Котор у оквиру кампање “Говоримо о могућностима”

Датум објаве: 29.11.2010 17:12 | Аутор: Ивона Међедовић

Испис Штампај страницу


Помоћница министра за предшколско и основно образовање и васпитање и образовање лица са посебним потребама госпођа Весна Вучуровић учествоваће у уторак 30. новембра 2010. године са почетком у 11.00 часова на посебној сједници Скупштине општине Котор која је организована у склопу кампање “Говоримо о могућностима” а на тему социјалне инклузије.

 

Поздравне говоре на сједници одржаће господин Никола Коњевић, предсједник Скупштине Општине Котор, госпођа Марија Ћатовић, предсједница Општине Котор, госпођа Весна Вучуровић, помоћница министра просвјете и науке и госпођа Ноала Скиннер, шефица канцеларије УНИЦЕФ-а Црна Гора. Након поздравних говора слиједи приказивање промотивног спота кампање „Говоримо о могућностима“ и четири једноминутна филма снимана од стране дјеце са сметњама у развоју. Присутнима ће се обратити и представници Дјечијег парламента: Кристина Кателан и Драгољуб Вујичић, а презентација Удружења родитеља за подршку и помоћ дјеци са посебним поптребама – Котор одржаће госпођа Дујовић, предсједница урдружења.