Мања слова Већа слова РСС

Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter

>

Саопштење: Помоћница министра просвјете и науке Весна Вучуровић присуствовала посебној сједници СО Рожаје у оквиру кампање “Говоримо о могућностима”

Датум објаве: 01.11.2010 15:08 | Аутор: Ивона Међедовић

Испис Штампај страницу


Помоћница министра за предшколско и основно образовање и васпитање и образовање лица са посебним потребама госпођа Весна Вучуровић учествовала је 29. октобра 2010. године на посебној сједници Скупштине општине Рожаје која је организована у склопу кампање “Говоримо о могућностима” а на тему социјалне инклузије.

Након сједнице Скупштине општине, обављена је посјета Основној школи “Мустафа Пећанин” у Рожајама. Том приликом  уприличен је сусрет са дјецом са сметњама и  тешкоћама у развоју која су у потпуности интегрисана у редован васпитно-образовни процес као и њиховим  вршњацима који немају сметње или тешкоће у развоју. Такође, са директором школе, стручном службом школе (педагог, психолог, логопед) као и члановима локалне Комисије за усмјеравање дјеце са посебним образовним потребама разговарано је о интердисциплинарном приступу у раду са овом дјецом.