Manja slova Veća slova RSS

>

EducationUSA mreža i Ambasada SAD u Podgorici organizuju Sajam američkih univerziteta

EducationUSA mreža i Ambasada SAD u Podgorici organizuju Sajam američkih univerziteta
Datum objave: 02.04.2018 10:54 | Autor: PR služba Ministaratva prosvjete

Ispis Štampaj stranicu


Savjetodavni centar EducationUSA mreže u Podgorici, u saradnji sa Ambasadom Sjedinjenih Američkih Država u Podgorici, organizuje Sajam američkih univerziteta u ponedjeljak, 16. aprila, 17h-20h u hotelu Hilton, Podgorica.

Sajam je namijenjen srednjoškolcima koji se interesuju za osnovne studije, akademske i sportske stipendije, kao i studentima zainteresovanim da nastave postdiplomske studije u Sjedinjenim Državama. Predstavnici 13 američkih univerziteta podijeliće informacije o programima i diplomama koje nude, kao i o mogućnostima studiranja u Sjedinjenim Državama. Pored toga, predstavnici Savjetodavnog centra EducationUSA mreže predstaviće usluge koje Centar redovno nudi učenicima i studentima.

Registracija posjetilaca za učešće na Sajmu je besplatna, ali je obavezna. Zainteresovani se mogu registrovati putem linka: https://goo.gl/forms/YRXz0SiBtGcDFeTp1.

Više informacija o samom događaju nalazi se na sljedećoj stranici: https://www.facebook.com/events/295493104314674/.

Sajam je dio regionalne posjete predstavnika američkih univerziteta Jugoistočnoj Evropi u organizaciji EducationUSA mreže u saradnji sa Stejt dipartmentom.