Мања слова Већа слова РСС

Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter

>

Универзитет „Ондокуз Маyис“ организује пријемни испит у 33 државе

Датум објаве: 23.04.2015 12:33 | Аутор: ПР Слузба

Испис Штампај страницу


У настојању да постигне мултикултуралну визију и створи мултикултурални профил студента, Сенат турског универзитета „Ондокуз Маyис“ из Самсуна донио је одлуку да повећа број страних студената и организује пријемни испит на међународном нивоу, у више земаља.

Тим поводом Универзитет „Ондокуз Маyис“ организује пријемни испит 17. маја 2015. године, на турском, енглеском, арапском, француском и руском језику у 33 државе у више градова.

Студенти који желе да студирају на овом  универзитету, за све информације, као и за пријемни испит, треба да аплицирају преко wеб портала хттп://исе-ен.ому.еду.тр   најкасније до 1. маја 2015. године.

Универзитет „Ондокуз Маyис“ организоваће презентацију за пријем у неколико градова у Босни и Херцеговини, а уколико буде довољан број заинтересованих, пријемни би се одржао у исто вријеме као и у другим земљама и испитним центрима, односно 17. маја, у 10 сати, на Универзитету у Сарајеву.

Заинтересовани кандидати могу овдје преузети цјеновник школарине: хттп://интернатионал-ен.ому.еду.тр/уплоадс/доцументс/цаталог.пдф

За све додатне информације и појашњења, заинтересовани се могу обратити на сљедећу адресу:

Амбасада Републике Турске

Ул. Радосава Бурића б.б., Подгорица

Е-маил: ембассy.подгорица@мфа.гов.ме

Контакт особа: Мирела Паламар

Телефон бр.: (0) 20 445 715

 

ПР Служба Министарства просвјете