Manja slova Veća slova RSS

>

Univerzitet „Ondokuz Mayis“ organizuje prijemni ispit u 33 države

Datum objave: 23.04.2015 12:33 | Autor: PR Sluzba

Ispis Štampaj stranicu


U nastojanju da postigne multikulturalnu viziju i stvori multikulturalni profil studenta, Senat turskog univerziteta „Ondokuz Mayis“ iz Samsuna donio je odluku da poveća broj stranih studenata i organizuje prijemni ispit na međunarodnom nivou, u više zemalja.

Tim povodom Univerzitet „Ondokuz Mayis“ organizuje prijemni ispit 17. maja 2015. godine, na turskom, engleskom, arapskom, francuskom i ruskom jeziku u 33 države u više gradova.

Studenti koji žele da studiraju na ovom  univerzitetu, za sve informacije, kao i za prijemni ispit, treba da apliciraju preko web portala http://ise-en.omu.edu.tr   najkasnije do 1. maja 2015. godine.

Univerzitet „Ondokuz Mayis“ organizovaće prezentaciju za prijem u nekoliko gradova u Bosni i Hercegovini, a ukoliko bude dovoljan broj zainteresovanih, prijemni bi se održao u isto vrijeme kao i u drugim zemljama i ispitnim centrima, odnosno 17. maja, u 10 sati, na Univerzitetu u Sarajevu.

Zainteresovani kandidati mogu ovdje preuzeti cjenovnik školarine: http://international-en.omu.edu.tr/uploads/documents/catalog.pdf

Za sve dodatne informacije i pojašnjenja, zainteresovani se mogu obratiti na sljedeću adresu:

Ambasada Republike Turske

Ul. Radosava Burića b.b., Podgorica

E-mail: embassy.podgorica@mfa.gov.me

Kontakt osoba: Mirela Palamar

Telefon br.: (0) 20 445 715

 

PR Služba Ministarstva prosvjete