Manja slova Veća slova RSS

>

Globalna inicijativa i takmičenje za mlade preduzetnike i inovatore pozitivne promjene (Youth Citizen Entrepreneurship Competition)

Datum objave: 06.05.2014 10:41 | Autor: Ivona Međedović

Ispis Štampaj stranicu


Youth Citizen Entrepreneurship Competition je novi međunarodni program koji mladim ljudima daje mogućnost da razvijaju svoje preduzetničke potencijale i kreativne talente.

Ovo takmičenje u preduzetništvu je nova i uzbudljiva međunarodna inicijativa organizovana od strane Fondacije Goi Peace, Stiftung Entrepreneurship i UNESCO-a.

Pravo na učešće imaju mladi od 15 do 30 godina.

Prijavljeni takmičari imaće mogućnost da učestvujuju u onlajn obuci Preduzetničkog kampusa, i dobiju kritički osvrt i sugestije za svoje radove od strane vršnjaka i eksperata. Takmičarski radovi biće otvoreni za javno glasanje i komentarisanje.

Pobjednici će prisustvovati ceremoniji dodjele nagrada u oktobru 2014. godine na Samitu preduzetništva u Berlinu, gdje će imati priliku da predstave svoje ideje i projekte međunarodnoj publici

Rok za slanje projekata je 30. jun 2014. godine.

Takmičenje omogućuje preduzetničku i obrazovnu platformu za mlade preduzetnike i inovatore koji žele da naprave pozitivnu promjenu u svojim zajednicama i svijetu.

 * Registrujte se onlajn na: http://www.youth-competition.org !

*Iskoristite prednosti besplatne onlajn obuke na Kampusu Preduzetništva;

*Ukoliko imate ideju ili projekat, prijavite je ovdje;

* Upišite prijatelje i kolege da glasaju i daju komentare;

* Budite dio globalne zajednice kreativnih mladih preduzetnika i vršnjaka koji će zajedno graditi harmonično i održivo društvo za sve. 

Youth Citizen Entrepreneurship Competition

Veb sajt: http://www.youth-competition.org