Мања слова Већа слова РСС

Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter

>

Глобална иницијатива и такмичење за младе предузетнике и иноваторе позитивне промјене (Yоутх Цитизен Ентрепренеурсхип Цомпетитион)

Датум објаве: 06.05.2014 10:41 | Аутор: Ивона Међедовић

Испис Штампај страницу


Yоутх Цитизен Ентрепренеурсхип Цомпетитион је нови међународни програм који младим људима даје могућност да развијају своје предузетничке потенцијале и креативне таленте.

Ово такмичење у предузетништву је нова и узбудљива међународна иницијатива организована од стране Фондације Гои Пеаце, Стифтунг Ентрепренеурсхип и УНЕСЦО-а.

Право на учешће имају млади од 15 до 30 година.

Пријављени такмичари имаће могућност да учествујују у онлајн обуци Предузетничког кампуса, и добију критички осврт и сугестије за своје радове од стране вршњака и експерата. Такмичарски радови биће отворени за јавно гласање и коментарисање.

Побједници ће присуствовати церемонији додјеле награда у октобру 2014. године на Самиту предузетништва у Берлину, гдје ће имати прилику да представе своје идеје и пројекте међународној публици

Рок за слање пројеката је 30. јун 2014. године.

Такмичење омогућује предузетничку и образовну платформу за младе предузетнике и иноваторе који желе да направе позитивну промјену у својим заједницама и свијету.

 * Региструјте се онлајн на: хттп://www.yоутх-цомпетитион.орг !

*Искористите предности бесплатне онлајн обуке на Кампусу Предузетништва;

*Уколико имате идеју или пројекат, пријавите је овдје;

* Упишите пријатеље и колеге да гласају и дају коментаре;

* Будите дио глобалне заједнице креативних младих предузетника и вршњака који ће заједно градити хармонично и одрживо друштво за све. 

Yоутх Цитизен Ентрепренеурсхип Цомпетитион

Веб сајт: хттп://www.yоутх-цомпетитион.орг