Мања слова Већа слова РСС

Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter

>

XXИИИ МЕЂУНАРОДНИ ФЕСТИВАЛ УМЈЕТНОСТИ "Умјетност у боји"

Датум објаве: 27.03.2013 12:52 | Аутор: Ивона Међедовић

Испис Штампај страницу


          Поводом XXИИИ Међународног фестивала умјетности “Умјетност у боји”, који се одржава сваке године у организацији Дома културе Голениов под покровитељством пољске Националне комисије за УНЕСЦО, позивају се млади умјетници да учествују на конкурску за најбољу слику, графику или фотографију. Тема овогодишњег фестивала је “Фолклор на четири стране свијета”, а право на учешће имају млади узраста од 6. до 24. година.

 

За награђене умјетнике биће обезбијеђен боравак у Голениову током финала фестивал, у пратњи једног старатеља, који подразумијева трошкове боравка и учешће у активностима описаним у програму, док су посјетиоци дужни да покрију своје путне трошкове.  

 

 

Рок за слање радова је 12. април 2013. године.

 

 

Пропозиције:

 

1.      Награђени радови остају у власништву организатора.

2.      Културни центар Голениов задржава права на објављивање и коришћење свих радова који су пријављени на Фестивал.

3.      Радови се морају слати у чврстом паковању како би се избјегла оштећења током транспорта, и то на сљедећу адресу:

 

Голениоwски Дом Културy

ул. Сłоwацкиего 1

72-100 Голениów

тел./фаx 91 418 26 88, 91 418 95 90

 

е-маил: цолорартголениоw@гмаил.цом

www.гдк.голениоw.пл

 

4.      Радови који су послати у туби неће бити разматрани од стране Комисије (односи се на слике и графике)

5.      Радови морају бити послати неурамљени, незалијепљени, у несавитљивој коверти. На полеђини сваког рада треба назначити детаље: назив дјела, име аутора, датум рођења, поштанску адресу, број телефона и е – маил.

6.      Димензије радова морају бити од А4 до А1 (односи се на слике и графике).

7.      Фотографије:

Фотографије могу бити у свим фотографским техникама и морају бити послате неурамљени, незалијепљени, у несавитљивој коверти. На полеђини сваке фотографије молимо истакните детаље: назив дјела, име аутора, датум рођења, поштанску адресу, број телефона и е – маил. Аутори могу приложити највише 3 рада. Серије фотографија могу бити састављене од 3 рада нумерисане сходно редосљеду постављања.

 

Дозвољени формат фотографија: од 20 X30 цм до 30 X 45 цм.

 

8.      Уз радове мора бити приложен ЦД са фотографијама којим се аплицира на Конкурс, у формату ЈПЕГ, резолуцији 300 дпи. ЦД мора бити јасно потписан и мора садржати име аутора.