Manja slova Veća slova RSS

>

Internet kurs UNITAR

Datum objave: 11.12.2012 15:34 | Autor: Slavica Perovic

Ispis Štampaj stranicu


Tim Programa multilateralne diplomatije (MDP) sa Instituta UN za obuku i istraživanja (UNITAR) organizovaće novi internet kurs pod nazivom "Uvod u sistem Ujedinjenih nacija" koji će se održati u periodu od 4. februara do 17. marta 2013. godine. Ovaj kurs namijenjen je onima koji rade u javnom ili privatnom sektoru, uključujući diplomate početnog i srednjeg nivoa, službenike državne uprave, studente postdiplomskih studija i osoblje nevladinih organizacija. Kurs je naročito namijenjen onima čiji su poslovi, odnosno studije povezane sa radom Ujedinjenih nacija.

Kurs obuhvata šest interaktivnih modula, u okviru kojih će upoznati učesnike sa sistemom Ujedinjenih nacija, njenim glavnim institucionalnim tijelima, milenijumskim razvojnim ciljevima, pitanjima ljudskih prava, klimatskih promjena i zaštite životne sredine, i UN finansiranjem.

Rok za aplikacije je 28. januar 2013.  godine, a troškovi kursa iznose 800 USD. Detaljnije informacije o programu i registraciji možete pogledati na sljedećim sajtovima: 

 

http://unitar.org/event/introduction-united-nations-system-0

http://www.unitar.org/event/about-unitar-events#register