Мања слова Већа слова РСС

Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter

>

НАЈАВА: Конференција поводом завршетка пројекта ТОУР.РЕГ

Датум објаве: 27.06.2012 11:45 | Аутор: Ивана Михаиловиц, Милодарка Митровиц

Испис Штампај страницу


КултурКонтакт Аустрија у сарадњи са Министарством просвјете и спорта Црне Горе и Центром за стручно образовање организује Конференцију поводом завршетка седмогодишњег пројекта ТОУР.РЕГ у петак, 29. јуна у 10 часова, у великој сали Министарства просвјете и спорта.

Фокус пројекта ТОУР.РЕГ био је сектор стручног образовања, а његови основни циљеви били су подршка туристичком образовању орјентисаном ка пракси, развој практично орјентисане наставе у средњим туристичким школама широм југоисточне Европе, како би се успоставили и испунили међународни стандарди квалитета туристичке услуге. Пројекат је финансирала Аустријска агенција за развој - Аустриан Девелопмент Агенцy, као и Министарство просвјете, умјетности и културе, а за реализацију је био задужен КултурКонтакт-а Аустрија у сарадњи са к-едуцатион пројектним канцеларијама и партнерима у земљама учесницама.

Конференцију ће отворити господин Срђан Раичевић, секретар Министарства просвјете и спорта, господин Герхард Коwар – директор КултурКонтакт-а Аустрија, господин Душко Рајковић, директор Центра за стручно образовање и господин Роберт Мршић, шеф пројектне канцеларије у Подгорици. Током овог двочасовног догађаја, присутнима ће се обратити наставници средњих туристичких школа, као и представник Центра за стручно образовање и КултурКонтакт-а који ће укратко представити неке од активности и резултата пројекта. Након тога, биће уприличен коктел за све присутне, у организацији школског центра “Сергије Станић” из Подгорице.