Мања слова Већа слова РСС

Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter

>

Шеснаести конкурс дјечијег цртежа „То је мој Мексико“

Датум објаве: 31.01.2012 15:11 | Аутор: Милодарка Митровиц

Испис Штампај страницу


Амбасада Мексика у Београду посредством Министарства просвјете и спорта Црне Горе обавјештава све заинтересоване о могућности учешћа на 16-ом конкурсу дјечијег цртежа „То је мој Мексико“. На овом конкурсу могу да учествују дјеца из цијелог свијета која имају између 7 и 11 година. Ове године тема конкурса је „5. мај: 150. годишњица од битке у Пуебли“.

Радови који учествују на овом конкурсу би требало да буду рађени на хамеру или картону (димензије 30 x 30 цм), четкицом, оловком, воденим бојама, угљем или другим материјалима по жељи. Сваки учесник конкурса треба да потпише свој рад, запише датум и попуни сљедећи формулар  рег. форм.доц Радове и формуларе треба доставити Амбасади Меxика у Београду до 9. 3. 2012. године.

Жири састављен од стручњака за дјечије стваралаштво одабраће 15 најбољих радова. Имена аутора одабраних радова биће објављена у амбасадама и конзулатима Мексика у читавом свијету као и на wеб страници Мексичког института за дијаспору www.име.гоб.мx најкасније до 20. 4. 2012. године. Аутори најбољих радова бирају своју награду између компјутера, дигиталног фото апарата или сликарског и школског прибора, који не премашује суму од 1.500 америчких долара. Награда ће бити уручена на свечаној церемонији коју ће организовати дипломатско представништво Мексика у земљи одакле потичу награђени радови.