Мања слова Већа слова РСС

Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter

>

Међународни УНЕСЦО постдипломски курс из области Развојних студија.

Датум објаве: 12.06.2015 16:10 | Аутор: ПР Слуyба Министарстав просвјете

Испис Штампај страницуПостдипломски курс из области Развојних студија (Девелопмент Студиес) у трајању од два семестра на институту Универзитетски колеџи Левен-Лимбург у Белгији, организован је у оквиру УНЕСЦО-вих главних програмских сектора.
Организатор програма је Институт за образовање наставника УК Левен-Лимбург који је и активан члан УНЕСЦО мреже придружених школа у Фландрији.
Овај међународни постдипломски програм (Девелопмент Студиес - Постградуате Интернатионал Едуцатинг Цлассес, ПИЕЦ) признат је од стране УНЕСЦО-а и фламанског Министарства просвјете, и води стицању међународно признатог сертификата.
Програм је намијењен едукаторима (наставницима, тренерима за обуку наставника, креаторима политика) у 21. вијеку, у циљу професионалног развоја и њихове боље припреме за изазове будућности, са акцентом на социјалну правду, одрживи развој, глобални мир и међународну солидарност.
Курикулум је организован око 5 УНЕСЦО-вих тема и његова четири стуба образовања и предузетничког модела учења.
Студенти могу да похађају један или оба семестра (прољећни и јесењи) и обрнутим редом.
Рок за упис у јесењи семестар је 20. јун 2015.
Примјеном метода као што су планирање сценарија, акционо истраживање, пројектни менаџмент, кооперативно учење и позитивно испитивање, студенти проналазе нове начине креативног рјешавања постојећих питања у свом радном окружењу и истражују значење, функционисање и утицај образовања у ширем смислу.

Рок за упис у прољећни семестар је 15. новембар.

Овдје можете преузети летак са информацијама...ПИЕЦ - УЦЛЛ.пдф

Све информације могу се наћи у информативном летку датом у прилогу и на сајту: www.уцлл.бе/программес-ин-енглисх.

 

ПР СЛужба Министарства просвјете