Manja slova Veća slova RSS

>

Međunarodni Institut za pomorsko pravo (International Maritime Law Institute - IMLI), Malta

Datum objave: 02.03.2015 14:50 | Autor: Lidija Ercegovic

Ispis Štampaj stranicu


Obavještavamo zainteresovane kandidate da je  Međunarodni Institut za pomorsko pravo (International Maritime Law Institute - IMLI), sa sjedištem na Malti, uputio poziv za upis na master program, ne engleskom jeziku. Ovaj program predstavlja zajedničku inicijativu Vlade Malte i navedenog Instituta i njegovo trajanje je jedna akademska godina, počev od 12. oktobra 2015. godine. 

 

Program je otvoren za diplomirane pravnike koji već rade u oblasti pomorstva, pravnoj službi, ili pravnoj kancelariji koje se bave temama iz oblasti pomorstva. Program je pogodan i za osobe koje namjeravaju da nastave svoju karijeru u oblasti pomorskog prava.

 

IMLI je osnovan pod pokroviteljstvom Međunarodne pomorske organizacije i ima za cilj obuku pravnika u oblasti međunarodnog  prava, uključujući  pravo zaštite životne sredine mora, pravo mora, brodsko pravo i međunarodno pomorsko bezbjednosno pravo.

 

Cijena učešća u ovom programu iznosi 31.000. Izabranim kandidatima biće obezbijeđeno puno finansiranje, osim  troškova povratne karte koje plaćaju sami kandidati.

 

Rok  prijavljivanja je 27. mart 2015. godine, a prvenstvo će imati kandidati koji se ranije prijave.

 

Broj kandidata koji će biti primljeni je ograničen, zbog intenzivnog karaktera programa. Poštujući strategiju Međunarodne pomorske organizacije (IMO) za integrisanje žena u pomorske aktivnosti, čak pedeset posto (50%) mjesta biće rezervisano za zaslužne kandidature žena.

 

Sve dodatne informacije, prijavni formulari i drugi obrasci mogu se naći na internet portalu: http://www.imli.org/programmes-and-courses/how-apply,  dok su  informacije o IMLI-u dostupne su na portalu: http://www.imli.org

 

 

Za dodatne informacije kandidati se mogu obratiti  na e-mail adresu:

admissions@imli.org