Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter

>

РАНГ ЛИСТА УЧЕНИКА КОЈИ СУ ОСТВАРИЛИ ПРАВО НА СТИПЕНДИЈУ ТАЛЕНТОВАНИМ УЧЕНИЦИМА ЗА ШКОЛСКУ 2018/2019. ГОДИНУ И СПИСАК УЧЕНИКА КОЈИ НИЈЕСУ ОСТВАРИЛИ ПРАВО НА ИСТУ

Датум објаве: 03.12.2018 14:45 | Аутор: ПР служба Министаратва просвјете

Испис Штампај страницу


Министарство просвјете на основу Конкурса расписаног 30. јула ове године додјељује 185 стипендија талентованим ученицима основних и средњих школа за школску 2018/19. годину.

У оквиру Конкурса за додјелу стипендија талентованим ученицима основних и средњих школа за школску 2018/2019. годину додијељено је 139 стипендија ученицима основних и средњих школа и 2 стипендија ученицима који се образују за образовни профил за дефицитарну квалификацију. Стипендија је неповратна и износи 57,00 еура на мјесечном нивоу. Стипендије се исплаћују за десет мјесеци.

Право на стипендију по основу Конкурса остварили су талентовани ученици друге и наредних година школовања који су благовремено и успјешно испунили обавезе прописане статутом школе.

Незадовољни кандидати имају право приговора Министарству, у року од осам дана од дана објављивања ранг листе на интернет страници Министарства. Приговор мора бити образложен, односно уз њега мора бити достављена одговарајућа документација. Ранг листа је објављена данас.

дефицитарни.xлс

основци.xлс

средњосколци.xлс