>

Poziv za prijavljivanje za nagradu za "Stručno usavršavanje u malim i srednjim preduzećima u različitim fazama karijere"

Poziv za prijavljivanje za nagradu za "Stručno usavršavanje u malim i srednjim preduzećima u različitim fazama karijere"
Datum objave: 28.07.2017 09:08 | Autor: PR služba Ministarstva prosvjete

Ispis Štampaj stranicu


Poziv za nagradu za "Stručno usavršavanje u malim i srednjim preduzećima u različitim fazama karijere" je otvoren do 27. septembra 2017. godine. Mala i srednja preduzeća predstavljaju okosnicu evropske ekonomije. Ukupno 99% svih preduzeća u Evropskoj uniji su upravo mala i srednja preduzeća koja zapošljavaju više od 67% ljudi na poslu. Ove kompanije su ključ za obezbjeđivanje ekonomskog rasta, inovacija, stvaranja novih radnih mesta i socijalne integracije u Evropskoj uniji.

Glavni ciljevi ove nagrade su:

-da pruži vidljivost najboljim praksama širom Evropske unije
-da privuče pažnju javnosti na temu učenja tokom profesionalnog života i novih praksi i politika
-da se fokusira na učenje koje se odvija van inicijalnog obrazovanja, kako bi se podržalo dalje sticanje vještina za uspešno upravljanje karijerom

Za više informacija o dodjeli nagrade, kriterijima zaprijavljivanje i i kriterijuma za izbor, molimo pročitajte liflet za nagradu http://ec.europa.eu/social/BlobServlet?docId=18082&langId=en i popunite aplikacioni formular https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/Training_at_Work_Award.