Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter

>

Цедефоп фото конкурс за учеснике стручног образовања и обуке ВЕТ

Цедефоп фото конкурс за учеснике стручног образовања и обуке ВЕТ
Датум објаве: 08.05.2017 12:00 | Аутор: ПР служба Министарства просвјете

Испис Штампај страницу


Након прошлогодишњег успјеха, Цедефоп фото конкурс се организује и у 2017. години. Групе учесника стручног образовања и обуке (ВЕТ) могу подијелити своје приче и освојити пут за Брисел или Солун.

Ове године тема конкурса се односи на колективна искуства која ученици стичу током стручног образовања и обуке. Такмичење #ЦедефопПхотоАwард 2017 је намијењено групама од три учесника, од којих се очекује да креирају оригиналну причу у сликама, са кратким описом (до сто ријечи) којим се објашњава идеја њиховог рада.

Побједници такмичења ће путовати у Брисел на церемонију затварања Европске недјеље стручних вјештина (#ЕУВоцатионалСкиллс) 24. новембра 2017. године. Добитници друге награде ће присуствовати отварању Међународног филмског фестивала у Солуну (#ТИФФ58) 2. новембра 2017. године. Цедефоп и Европска комисија ће сносити све трошкове пута и боравка у иностранству за прворангирани и другорангирани тим као и за њихове наставнике.

Рок за слање радова је 15. јул 2017. године, до поноћи. Пријаве се шаљу на е-маил: цедефоппхотоаwард@цедефоп.еуропа.еу

За детаљан преглед правила учешћа на конкурсу и форме пријаве, посјетите сљедећу страницу: хттп://www.цедефоп.еуропа.еу/ен/цонтент/цедефоппхотоаwард-2017-рулес-анд-апплицатион-форм