Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter

>

Саопштење: Министарство просвјете објавило Конкурс за суфинансирање школарине на магистарским и докторским студијама у земљи и иностранству

Саопштење: Министарство просвјете објавило Конкурс за суфинансирање школарине на магистарским и докторским студијама у земљи и иностранству
Датум објаве: 26.09.2016 14:54 | Аутор: ПР служба Министарства просвјете

Испис Штампај страницу


Министарство просвјете објавило је Конкурс за суфинансирање школарине на магистарским и докторским студијама у земљи и иностранству за 60 кандидата уписаних на прву годину магистарских студија и 24 кандидата уписаних на прву годину докторских студија у земљи и иностранству студијске 2015/2016. године.

Министарство ће од 60 кандидата уписаних на магистарске студије суфинансирати по 10 кандидата из области: природно-математичких, техничко-технолошких, биотехничких, медицинских, друштвених и хуманистичких наука, који испуњавају услове конкурса. Кандидатима ће се суфинансирати школарина у износу 500 еура.

За 24 кандидата уписаних на прву годину докторских студија у земљи и иностранству студијске 2015/2016. године суфинансираће се школарина у износу 1.000 еура, и то за по четири кандидата из области: природно-математичких, техничко–технолошких, биотехничких, медицинских, друштвених и хуманистичких наука, који испуњавају услове конкурса.

Конкурс ће бити отворен до 20. новембра 2016. године.

Текст конкурса можете преузети ОВДЈЕ

Пријаву за суфинансирање путних трошкова за студијске боравке можете преузети ОВДЈЕ

Пријаву за суфинансирање школарине на магистарским студијама можете преузети ОВДЈЕ

Пријаву за суфинансирање школарине на докторским студијама можете преузети ОВДЈЕ

 

 

 

ПР служба Министарства просвјете