Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter

>

Саопштење: Расписан Конкурс за пријем ученика и студената у домове

Саопштење: Расписан Конкурс за пријем ученика и студената у домове
Датум објаве: 12.07.2016 14:40 | Аутор: ПР служба Министаратва просвјете

Испис Штампај страницу


Министарство просвјете расписало Конкурс за пријем 508 ученика и 2.252 студената у домове ученика и студената у Црној Гори за школску 2016/2017. годину.

Право учешћа на Конкурс имају ученици који се школују ван мјеста становања, који су први пут уписани у одређени разред у текућој школској години, као и студенти који се школују ван мјеста становања, који су први пут уписали семестар одговарајуће године студија и нијесу мијењали студијски програм, и ученици који похађају неку од средњих школа у Црној Гори.

Уколико након расподјеле мјеста у дому остане слободних мјеста, право на смјештај и исхрану по економској цијени могу остварити и студенти постдипломских магистарских и докторских студија, који нијесу у радном односу, школују се ван мјеста становања, а који су први пут уписали семестар одговарајуће године студија и нијесу мијењали студијски програм.

Документа за конкурс за пријем студената И године студија у домове студената подносиће се од 22. августа до 9. септембра. За студенте ИИ, ИИИ, ИВ, В и ВИ године студија рок за подношење докумената је од 5. до 23. септембра, док ће ученици документа подносити од 15. до 26. августа 2016. године.

Текст Конкуса можете преузети ОВДЈЕ.

 

ПР служба Министарства просвјете