Закон о слободи вјероисповијести

Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter

>

Позив за пријаву кандидата за награду УНЕСЦО-Јапан за изванредне резултате у области Образовања за одрживи развој 2016

Позив за пријаву кандидата за награду УНЕСЦО-Јапан за изванредне резултате у области Образовања за одрживи развој 2016
Датум објаве: 04.03.2016 13:24 | Аутор: ПР служба Министарства просвјете

Испис Штампај страницу


УНЕСЦО објављује Позив за номинације за награду УНЕСЦО - Јапан у области Образовања за одрживи развој 2016 (ИИ издање) за коју могу бити номиновани појединци, организације и друге установе које су постигле изврсне резултате у области образовања за одрживи развој.

Награду финансира Влада Јапана и састоји се од три годишње награде у износу од $50,000 за сваког побједника. Успостављена је од стране УНЕСЦО Извршног одбора на 195. засиједању, први пут је додијељена у новембру 2015. године трима организацијама - из Њемачке, Гуатемале и Ел Салвадора, и Индонезије.

Номинације подносе представници Сталних делегација за УНЕСЦО земаља чланица, Националне комисије за УНЕСЦО или невладине организације у званичном партнерству са УНЕСЦО-ом, електронским путем кроз постојећи УНЕСТЕАМС налог на сајту: хттпс://теамс.унесцо.орг/орг/ед/есд-призе.

Приручник за коришћење платформе може да се преузме на следећем сајту: хттп://ен.унесцо.орг/сyстем/филес/хелп_цард_фор_унесцо_есд_призе-_енглисх_версион-инд-натцом-делпер.пдф

Сталне делегације и невладине организације могу да поднесу до три номинације.

Испуњене онлајн формуларе, на енглеском и француском језику, треба да поднесу представници Сталне делегације при УНЕСЦО-у најкасније до 30. априла 2016. године.

Више информација о УНЕСЦО-Јапан награди и процесу подношења пријава може се наћи на сајту: хттпс://ен.унесцо.орг/есд-призе.

 
Контакт особа:
Мс Мириам Тереицк
Сецтион оф Едуцатион фор Сустаинабле Девелопмент анд Глобал Цитизенсхип
Пхоне: +33 1 45 68 16 68
Е-маил: есдпризе@унесцо.орг.