Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter

>

Најава: Додјела награда учесницима ликовног конкурса на тему „Мир је ИН, насиље ОУТ“

Најава: Додјела награда учесницима ликовног конкурса на тему „Мир је ИН, насиље ОУТ“
Датум објаве: 24.12.2015 12:00 | Аутор: ПР служба Министарства просвјете

Испис Штампај страницу


Побједницима ликовног конкурса на тему „Мир је ИН, насиље ОУТ“ у организацији Нансен дијалог центра Црне Горе, који су подржали Министарство просвјете Црне Горе, Завод за школство, Министарство просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије и Глобално партнерство за превенцију оружаних сукоба, биће додијељене награде у петак 25. децембра у великој сали Завода за школство са почетком у 12 сати.

О значају креативних приступа образовању за мир и изградњи мира говориће чланови међународне Комисије за избор ликовних радова из Црне Горе који су учествовали у овогодишњој селекцији радова: др Соња Томовић-Шундић, професорица на Факултету политичких наука, мр Светлана Чабаркапа, самостална савјетница у Министарству просвјете Црне Горе, Радован Поповић, директор Завода за школство Црне Горе и Ивана Гајовић из Нансен дијалог центра Црна Гора.

Награђени ученици су: Дариа Тошић, ЈУ Средња ликовна школа "Петар Лубарда", Цетиње, Един Ћеранић, ЈУ Средња ликовна школа "Петар Лубарда", Цетиње, Јелена Ниловић, ЈУ ОШ Мексико, Бар, и Богдана Тијанић, ЈУ Економско-угоститељска школа.

Овом приликом Нансен дијалог центар представиће Нансен мировни календар за 2016. годину који је илустрован радовима ученика – учесника ликовног конкурса „Мир је ИН, насиље ОУТ“.

ПР служба Министарства просвјете