Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter

>

Саопштење: Министарство просвјете расписало конкурс за пријем ученика и студената у домове

Саопштење: Министарство просвјете расписало конкурс за пријем ученика и студената у домове
Датум објаве: 30.07.2015 09:34 | Аутор: ПР Служба

Испис Штампај страницу


Министарство просвјете расписало Конкурс за пријем 688 ученика и 1.992 студената у домове ученика и студената у Црној Гори за школску 2015/2016. годину.

Право учешћа на конкурс имају студенти који се школују ван мјеста становања, који су први пут уписали семестар одговарајуће године студија и нијесу мијењали студијски програм, и ученици који похађају неку од средњих школа у Црној Гори.

Уколико након расподјеле мјеста у дому остане слободних мјеста, право на смјештај и исхрану по економској цијени могу остварити и студенти постдипломских магистарских и докторских студија, који нијесу у радном односу, школују се ван мјеста становања, а који су први пут уписали семестар одговарајуће године студија и нијесу мијењали студијски програм.

Документа за конкурс за пријем студената И године студија у домове студената подносиће се од 17. августа до 4. септембра. За студенте ИИ, ИИИ, ИВ, В и ВИ године студија рок за подношење докумената је од 1. до 18. септембра, док ће ученици документа подносити од 10. до 21. августа 2015. године.

Текст Конкурса можете преузети ОВДЈЕ

ПР служба Министарства просвјете