Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter

>

Позив за учешће на #СурфујПаметно конкурс за ученике ВИ, ВИИ и ВИИИ разреда

Датум објаве: 07.05.2015 15:23 | Аутор: ПР Служба

Испис Штампај страницу


Обавјештавамо вас да су радионице у оквиру четврте године реализације Иницијативе #СурфујПаметно успјешно завршене. Око 5000 основаца из 30 школа широм Црне Горе едуковано је на тему - сигурности на Интернету. Како желимо да завршимо ову школску годину и четврту годину Иницијативе на најбољи начин, желимо да инспиришемо основце да учествују на конкурсу који је #СурфујПаметно тим организовао за њих.

На конкурс се могу пријавити ученици свих основних школа које су у току четири године биле дио Иницијативе #СурфујПаметно.

Позивамо ученике 6, 7 и 8. разреда ваше школе да покажу своју креативност и да учествују у на конкурсу који је отворен од 27. априла 2015. до 24. маја 2015. у 23:59 х. Да би се основци кандидовали на конкурс неопходно је да пошаљу фотографију или видео запис који одговара на питање “Шта за тебе значи #Сурфу-јПаметно” са личним подацима на маил сурфујпаметно@теленор.ме и да исти ма-теријал поставе на свој Тwиттер или YоуТубе канал уз хештег #СурфујПаметно. Ђаци могу радити фото или видео приче инвидивуално или у групама од највише три члана. Стручни жири бираће 100 најбољих које ће угостити на завршном догађају у јуну текуће године. Најкративнији радови биће награђени и посебно истакнути.

На самом догађају, поред представљања најбољих радова, биће организовано занимљиво дружење и активности у којима ће основци учествовати а све на тему сигурног и забавног Интернета за све. Надамо се да ће школе мотивисати ученике да се пријаве и буду дио завршетка ове успјешне #СурфујПаметно године.

Све информације у вези са кокурсом основци директно могу добити слањем пи-тања на маил сурфујпаметно@теленор.ме или путем Фацебоок странице.

                                                                                                                                                  ПР Служба Министарства просвјете