Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter

>

РАСПИСАН КОНКУРС ЗА УПИС ДЕСЕТЕ ГЕНЕРАЦИЈЕ ПОЛАЗНИКА ШКОЛЕ РЕТОРИКЕ

Датум објаве: 03.02.2015 15:04 | Аутор: Министарство просвјете

Испис Штампај страницу


Факултет за државне и европске студије расписао је Конкурс за упис десете генерације полазника Школе реторике, која ће са радом почети средином фебруара 2015. године.

Школа реторике је програм који се већ 9 година реализује на Факултету за државне и европске студије у Подгорици. Циљ Школе је да полазницима пружи теоријска знања из области реторике, као и да им омогући овладавање вјештинама доброг говора, дебатовања и преговарања.

Програм Школе обухвата 60 часова, груписаних у 20 сесија од по 3 часа (1/3 чини теоријски, а 2/3 практични дио). Школа траје 4 мјесеца при чему се предавања одржавају радним данима, једном до два пута седмично (сваког четвртка и сваког другог уторка), у термину од 18 до 21 х, на Факултету за државне и европске студије (Градски стадион “Будућност”, сјеверна трибина).

Пријављивање се врши онлине путем. Попуњен пријавни формулар (који се може преузети са адресе www.фдес.ме/реторика/пријавни_формулар.доцx) је потребно послати на адресу реторика@фдес.ме.

Конкурс је отворен до 12. фебруара 2015. године, а број полазника је ограничен на 30.

Детаљније информације о Школи реторике, информације о досадашњим полазницима, као и њихови утисци о Школи могу се пронаћи на адреси www.реторика.ме.

Програм Школе реторике похађало је више од 300 полазника, кроз 9 генерација. По завршетку ове Школе полазницима се отварају нове могућности за даље напредовање у говорничкој вјештини, али и лијепо дружење са људима сличних интересовања, кроз Алумни клуб Школе реторике, који је основан са циљем да се, кроз редовна окупљања, обезбиједи могућност јачања реторичких могућности, али и ширења саме идеје реторике.

 

Т/Ф: 020 664 262
М: 069 556 522, 067 629 888

М: реторика@фдес.ме
W: www.реторика.ме


Пријавни_формулар.доцx и Скола реторика - Конкурс - 10. генерација.пдф можете преузети овђе.