Мања слова Већа слова РСС

Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter

>

Позив за јавну расправу о Нацрту Акционог плана за спровођење Стратегије цјеложивотне каријерне оријентације за период 2019-2020. године

Позив за јавну расправу о Нацрту Акционог плана за спровођење Стратегије цјеложивотне каријерне оријентације за период 2019-2020. године
Датум објаве: 19.11.2018 13:58 | Аутор: ПР служба Министаратва просвјете

Испис Штампај страницу


У складу са Планом Владе за за ИВ квартал 2018. годину, Министарство просвјете је припремило Нацрт Акционог плана за спровођење Стратегије цјеложивотне каријерне оријентације за период 2019-2020. године.

Сходно томе образована је Радна група чији је задатак да изради приједлог Акционог плана за спровођење Стратегије цјеложивотне каријерне оријентације за период 2019-2020. године.

У досадашњој изради учествовали су представици Министарства просвјете, Министарства рада и социјалног старања, Центра за стручно образовање, Завода за школство, Завода за запошљавање, Привредне комора, Уније послодаваца и Синдиката просвјете Црне Горе.

Да би осигурали најширу прихваћеност, партиципативност релеватних субјеката, учешће свих заинтересованих страна и највећи могући квалитет овог документа, он се ставља на јавну расправу.

Јавна расправа ће се одржати у уторак, 20. новембра у 13.00 часова у сали за састанке Министарства просвјете, а сугестије и коментари се могу слати до сриједе, 21. новембра 2018. године на е-маил: марија.цимбаљевиц@мпс.гов.ме.

Нацрт Акционог плана можете пронаћи ОВДЈЕ.