Manja slova Veća slova RSS

>

Saopštenje: Pomoćnica ministra gospođa Vesna VUČUROVIĆ prisutsvovala posebnoj Skupštini glavnog grada u cilju podrške kampanji „Govorimo o mogućnostima“

Datum objave: 03.12.2010 12:31 | Autor: Ivona Međedović

Ispis Štampaj stranicu


Pomoćnica ministra prosvjete i nauke gospođa Vesna VUČUROVIĆ prisustvovala je u petak 3. decembra posebnoj Skupštini glavnog grada u cilju podrške kampanji „Govorimo o mogućnostima“ koja je organizovana u velikoj Sali KIC-a „Budo Tomović“.

Pozdravne govore na sjednici održali su gospodin Raško KONjEVIĆ, predsjednik Skupštine Glavnog grada, dr. Miomir MUGOŠA, gradonačelnik Glavnog grada, i gospođa Noala SKINNER, šefica kancelarije UNICEF-a Crna Gora. Nakon pozdravnih govora uslijedilo je prikazivanje promotivnog spota kampanje „Govorimo o mogućnostima“ i četiri jednominutna filma snimana od strane djece sa smetnjama u razvoju. Prisutnima su se obratiti i predstavnici Dječijeg parlamenta OŠ „Sutjeska“ Andrej VUKČEVIĆ i Ivana NOKOVIĆ, a prezentaciju Udruženja roditelja za podršku i pomoć djeci sa posebnim poptrebama –  održala je gospođa Milica ŠĆEPANOVIĆ.