Мања слова Већа слова РСС

Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter

>

Саопштење: Помоћница министра госпођа Весна ВУЧУРОВИЋ присутсвовала посебној Скупштини главног града у циљу подршке кампањи „Говоримо о могућностима“

Датум објаве: 03.12.2010 12:31 | Аутор: Ивона Међедовић

Испис Штампај страницу


Помоћница министра просвјете и науке госпођа Весна ВУЧУРОВИЋ присуствовала је у петак 3. децембра посебној Скупштини главног града у циљу подршке кампањи „Говоримо о могућностима“ која је организована у великој Сали КИЦ-а „Будо Томовић“.

Поздравне говоре на сједници одржали су господин Рашко КОЊЕВИЋ, предсједник Скупштине Главног града, др. Миомир МУГОША, градоначелник Главног града, и госпођа Ноала СКИННЕР, шефица канцеларије УНИЦЕФ-а Црна Гора. Након поздравних говора услиједило је приказивање промотивног спота кампање „Говоримо о могућностима“ и четири једноминутна филма снимана од стране дјеце са сметњама у развоју. Присутнима су се обратити и представници Дјечијег парламента ОШ „Сутјеска“ Андреј ВУКЧЕВИЋ и Ивана НОКОВИЋ, а презентацију Удружења родитеља за подршку и помоћ дјеци са посебним поптребама –  одржала је госпођа Милица ШЋЕПАНОВИЋ.